Tuesday, October 27, 2009

tocana de pipote cu orez

no serustoc! es egeseget cum ar zice vorbitorii de limba maghiara. o parte foarte importanta a mersului la cumparaturi ii sa stii ce cumperi nu musai de dinainte, pe cat cand te vezi cu produsu in mana. asa ca daca tu vrei sa faci de mancare ceva ficat de exemplu, ii bine sa te uiti si tu la produsu cumparat, ca altfel te trezesti ca mine mandru posesor al unei tavi pline cu pipote si inimi de pui. nu ca as fi facut io diferenta la cat de congelat era.
asa ca nu am facut nimic special, da m-am gandit ca daca tot ii gatit, de ce sa nu zic de el? o tava de pipote, 2 cepe verzi, un ardei, un morcov. pipotele calite putin in tigaia goala, peste care se pune putina apa, se pun legumele, se lasa sa fiarba pana ii fiarta carnea, se pune sare si piper dupa gust, eventual si niste boia de ardei, si gata. am mancat cu orez si cu bostan copt in cuptor.

si daca nu credeti ca-i bun, pun o poza demonstrativa cu testeru meu de mancare.
deci pusi!!

0 comments:

Post a Comment