Thursday, October 1, 2009

briam cu cartofi si dovlecei

bonjooooour! m-am gandit sa scriu rapid, pana sa ma duc sa iau D.Z.R.-ul de cafea, adica 2 x cani. nu stiu daca reusesc sa nu ma arunc la niste ness, da o sa fac niste eforturi. deci am facut ceea ce scrie in titlu. aahahaha, te-am facut sa iti arunci ochii la titlu, pentru ca nu ai mai retinut. deci am folosit used niste cartofi, o vanata, un dovlecel, rosii, sare, piper, patrunjel verde si usturoi.
pe urma, intr-o tava asa, numa faina, am pus cartofii taiati rondele vreme de-un strat, peste am pus felii de dovlecel taiate de-a lungu, intercalate cu felii de vinete, sare+piper=love, usturoi tocat, patrunjel taiat marunt si rosii.
dupa rosii, am repetat inca o data totu, adica cartofi, dovlecel si vanata, sare si piper, usturoi, patrunjel, rosii iar peste toate am turnat un pic de ulei de masline si vreo doua cani de apa, dupa care am bagat la cuptoru incins la 180 de grade, si am lasat cam o ora. bine, nu am termometru in cuptor, deci habar nu am cate grade avea, da dupa simtu meu de shaolin cam asa era.
am pus pe farfurie, si am mancat. io si cu un pic de carne, adica o pulpa de pui pregatita mai de dinainte, ca altfel nu ma saturam. deci pa!

0 comments:

Post a Comment