Wednesday, November 4, 2009

reteta reloaded

stiti cum in general oamenilor le place sa vorbeasca despre diferentele dintre noi? sau cum exista o vorba din asta generala ca diferentele ne fac mai frumosi. lucru cu care is foarte de acord, daca ii vorba despre diferentele dintre un tip si o tipa. si poate ca intr-adevar ar fi plictisitor daca toti am fi la fel, da totusi, trebuie sa recunoastem ca in pofida faptului ca "opusurile se atrag", in general cautam la oameni asemanari, lucruri care ne plac in comun, cu oamenii aia ne simtim mai apropiati si "pe aceeasi lungime de unda", nu?
ba chiar in unele carti despre limbaju corpului sau flirt se vehiculeaza ideea ca una din cele mai eficiente modalitati de a complimenta pe cineva sau a-i da de inteles ca iti place de el ii sa-l imiti, creandu-i omului ala impresia ca sunteti la fel si ca aveti aceleasi impulsuri, gusturi, pareri pt ca intr-un final, toti cautam imagini de-ale noastre in ceilalti. asa ca, de ce sa nu vorbim despre lucrurile care ne aseamana foarte mult?
o sa dau cateva exemple care ma gandesc io ca ar fi vorba. si anume, vi se intampla vreodata sa trebuiasca sa mergeti tare tare la buda, si cand ajungeti in fata wc-ului sa simtiti ca nu mai puteti tine si sa nu va gasiti nasturii la pantaloni sau deschizatoarea la curea? vi-i s-o intamplat vreodata sa va puneti pe wc si sa observati ca nu mai aveti hartie igienica si sa incepeti sa va ganditi daca aveti ceva hartii in portomenu care nu va mai trebuie? ati patit vreodata sa va cautati cheile de la casa in timp ce le tineati in mana? ati salutat vreodata pe cineva foarte prietenos crezand ca-i un prieten bun, si cand ati observat ca nu-l cunoasteti de fapt si ca o fost o confuzie, sa va purtati la fel de natural in continuare de parca chiar l-ati cunoaste pe omu ala? ati fost vreodata la mecanicu auto cu o problema la masina si ala sa vorbeasca cu voi de parca si voi ati fi mecanici, si voi sa dati din cap si sa enumerati cateva componente pe care le stiti la o masina doar ca sa, culmea, va coborati la nivelu discutiei cu un mecanic auto?! vi-i s-o intamplat sa fiti in buda la lucru, si sa intre inca cineva in buda, si voi sa sperati sa nu bata la usa unde sunteti voi, ca sa nu trebuiasca sa ziceti ocupat si astfel sa-si dea seama ca voi sunteti la buda? sau sa fiti tot la servici la buda, si cand intra cineva, sa va tineti in frau besinile, cu toate ca sunteti la buda? ati ramas vreodata fara pasta de dinti 3-4 zile la rand, zicandu-va ca nu cumva maine sa uitati sa cumparati pasta, ca a doua zi sa va treziti ca iar nu aveti pasta? ati vrut vreodata sa mutati o cutie de pe balcon crezand ca-i foarte grea, si cand sa o ridicati, ati vazut ca de fapt ii goala?
ati lins vreodata lingura cu care se pune smantana in ciorba la o masa festiva, sperand ca nu v-o observat nimeni? v-o dat vreodata vanzatoarea restu de la mai multi bani decat i-ati dat voi, si voi ati bagat repede restu in buzunar si ati plecat in viteza, cu speranta ca sa nu-si dea seama pana iesiti din magazin? ati urmarit un film tare fain la tv si sa va taie pisarea tare de tot, si sa va ziceti ca mergeti la baie numa cand da reclame, ca intr-un final sa nu mai puteti tine si sa mergeti, sa faceti treaba rapid, si exact cand veniti inapoi in camera, sa bage reclame? ati zis vreodata ca de maine cumparati aparat sau spray de omorat tantari, ca dupa 10 minute asa sa va enerveze incat sa dati cu perna in ei si sa lasati urme de sange pe pereti? si is convins ca exemplele pot continua...

am ajuns ieri prea tarziu de la halba iulia ca sa mai am chef de facut bucate, asa ca in premiera absolut spectaculoasa si cu mult fast, bag doo linkuri in care am facut pui cu orez si cu sosu de aici
din pacate, filmarea numaru b nu am cum sa o fac sa fie mai mica, da asta se datoreaza vinei exclusive editorului de imagine, pe care deja l-am concediat!!




0 comments:

Post a Comment