am folosit aseara un piept de pui, orez brun, otet din vin, ananas, ardei kapia, ghimbir, sos de soia, ceapa, usturoi si amidon.
in primu rand am amestecat vreo 3 linguri de sos de soia cu o lingura de otet, usturoiul zdrobit, doua lingurite de ghimbir si o lingura de amidon.
pe urma am pus in wok carnea de pui, pana o prins un pic de culoare, carne pe carea am facut-o in doua transe, dupa care am pus-o deoparte.
in uleiu ramas am pus ceapa, ardeii si fructe de ananas, putina sare, si le-am calit. am pus carnea de pui inapoi, am turnat niste suc de ananas, si am lasat la foc potrivit vreo 4-5 minute.
am turnat continutu paharului pregatit dinainte, am amestecat, am lasat sa fiarba vreo 10 minute, timp in care si orezu brun o fost gata. am pus in farfurii, orezu l-am combinat cu migdale, si am mancat.
si, o piesa pt gagici!!
0 comments:
Post a Comment