prea bine, am folosit asadar 2 X pulpe pui, cartofi, ceapa verde, maghiran, cimbru, busuioc, usturoi, tabasco, sos soia, otet de vin, sare+piper si un pic costita de porc afumata, productie proprie.
in primul rand, am pus pulpele de pui intr-o punga, peste care am pus o lingura de otet, 2 linguri sos de soia, usturoi zdrobit, putina sare, piper, tabasco, cate o lingurita de maghiran, cimbru si busuoic, am innodat punga, si am amestecat bine bine, dupa care am lasat-o la frigider pret de juma de ora. in acelasi timp, am umplut vasele cu apa si le-am tinut tot asa, o jumate de ora cu apa in ele.
in timpu asta, am curatat cartofii (cu nervi, ca nu stiu sa urasc ceva mai mult in lumea asta decat sa curat cartofi) si ceapa, am taiat cartofii in bucati si ceapa cat de cat marunt, le-am pus in vas, am pus sare si piper dupa gust, si am amestecat bine.
deasupra, am scobit 4 jumatati de cartofi si i-am asezat, am pus pulpele de pui, marinata am turnat-o peste toata compozitia, am adaugat putin unt si o cana de apa plus o juma de cana de vin. in scobiturile cartofilor am pus cate o feliuta de afumatura, da am uitat sa fac poza din graba prea mare. si am bagat la cuptor vreo ora si jumatate, pana s-o facut cartofii. si am mancat.
0 comments:
Post a Comment