Wednesday, November 11, 2009

pastrav cu sos curry

how you dooooin'? vad ca ma simt mai bine, asa, ceea ce inseamna ca nu am gripa de porci, ci doar una normala, din cauze la fel de normale, adica umblat prea dezbracat sau m-o fi tras curentu la mijloc ca nu mi-am bagat tricou in pantaloni.
asaaaa, am avut 3 pastravi, niste usturoi, 2 cepe rosii mai mici, unt, curry, sare+piper, lapte, un pic de faina si cam o cana de supa de pui chicken.


pastravii i-am sectionat in 2 bucati, i-am sarat si piperat, si i-am pus intr-un vas termorezistent uns cu unt pe buci, pe care l-am bagat la cuptor 20 de minute.


in timpu asta, intr-un alt vas, am topit niste unt, in care am calit ceapa taiata marunt si usturoiul felii, am pus doua lingurite de curry, o lingura f rasa de faina, am turnat o cana de lapte si cana cu supa de pui, si am amestecat intr-una pana o fiert cam 5 minute.


pentru garnitura am luat niste ciuperci, un ardei verde si unu rosu, ceapa verde, doua oo, usturoi, sos de soia, ghimbir, piper alb, sos chilli. in primu rand, am facut o omleta pe care am feliat-o f frumos si cu drag.


pe urma, intr-o lingura de ulei de masline am calit putin usturoi si ghimbir, peste care am pus toate legumele taiate, si am amestecat intr-una. cand o fost facute, am pus niste orez fiert in prealabil (repet, daca nu aveti prealabil, se poate fierbe si in apa), am pus omleta taiata, sos de soia v-o 4 linguri, si am mai amestecat o data.


si dupa aia, am mancat f civilizat, si cu servetelu asezat pe genunchi.


si daca tot ii asa o luna faina si calda, cu o vreme de ma trec fiorii, mi-am adus aminte de urmatoarea piesa muzicala de tip slagar

0 comments:

Post a Comment