necesita dupa cum urmeaza: 1 cutie lapte de cocos, 2 ardei iuti, piept de pui, usturoi, ceapa, 2 ardei rosi, 2 portocale, sos de soia, smantana dulce de gatit, sare, piper, curry si boia dulce.
am marinat carnea de pui taiata felii in 5 linguri sos de soia, sucul de la portocale si usturoiul zdrobit doo ore.
am taiat marunt ceapa, ardeiul si ardeiu iute, si le-am calit in putin unt, dupa care am pus puiul scurs de marinata, boia si curry, si am prajit un pic.
am pus marinata, o jumate de cutie de lapte de cocos, si am lasat sa fiarba un pic, dupa care am pus 1 pahar de smantana dulce, am amestecat, si am stins focu, si am servit cu orez.
era la televizor piesa asta, asa ca asta am ascultat
5 comments:
De unde pana unde maciucile mele neafricane e aista african? Adicatalea mie sa imi zici pe ce baza, da? :D
E un curry adaptare europeana la retete deja vag aduse din India, parerea mea.
na ca imi lua commentu aiurea, voiam sa zic in plus ca melodia e misto, am si uitat de ea.
dar de ce anume este "african" acest pui??
io zic ca are culoarea africii, de aia !
este pui cu carry...indian
Post a Comment