Friday, January 22, 2010

pui cu varza

in primu rand, vive la france, cum ar zice Vladimir Putin. iar imi pica ochii in gura de somn, iar simt nevoia sa-mi fac o cafea intravenos, numa ca daca fac asta, mi-as anihila cel putin o ora din timpu de munca, si ar fi chiar pacat.
si daca tot nu prea se mai gasesc pui prin zona, am zis sa profit de aia care mai sunt, si am folosit asa: piept de pui, coriandru, mustar, miere, usturoi, lamaie, un ardei verde, ciumperci si varza.


am facut o marinata din doua lingurite de coriandru, doi catei de usturoi, doua lingurite de mustar, doua linguri de miere, doua linguri de ulei de masline, zeama de la o jumatete de lamaie. in asta am pus puiu taiat, si am lasat sa stea la frigider o jumate de ora.


pe urma, am taiat marunt ciupercile si ardeiu, am mai fumat doua tigari timp in care doar am stat asa, si cand o fost toate astea gata, am scos puiu de la frigider, l-am amestecat cu ciupercile si ardeiu, dupa care l-am pus pe niste foi de varza, am dat cu putin sos de soia pe de-asupra, am acoperit cu inca niste foi de varza, si am bagat la cuptor pana o fost gata puiu.


si o fost f bun, daca eram mai gras mancam mai mult decat am mancat.

si am ascultat si un pic de muzica, ca daca nu mi se arata lacrimi in asternut

0 comments:

Post a Comment