
am folosit creveti, ghimbir, un praz, vreo 3 cepe verzi, usturoi, ardei iute, lamaie, suc de ananas, ardei verde si ardei rosu, plus niste sare si piper.
am fiert vreo 15 minute crevetii in apa cu sare, timp in care am curatat si taiat legumele, si am taiat felii vroe 4 catei de usturoi. dupa aia, in ulei de masline, am pus crevetii fierti, si i-am prajit un pic pe ambele parti.
am pus legumele peste, o lingurita de ghimbir, am stors o lamaie, o jumate de lingurita de piper, sare, si am amestecat la foc rapid.
am turnat sucu de ananas peste, am lasat sa fiarba vreo doua minute, si am mancat cu paine si mujdei facut cu smantana.
si am ascultat pe o gagica blonda cu ochi albastri cum canta...
1 comments:
Nu stiu daca se inregistreaza doo comenturi ca mi s-a dus fereastra in timp ce dadeam submit ...
Vream decat sa spun c-am facut-o si p-asta ... io oricum mananc creveti ca pe alune ... asa ca m-a uns pe suflet.
Recunosc cu durere-n glas ca n-am avut curaj sa pun suc de ananas ... data viitoare beau umpaharel inainte sa-mi fac tupeu !
Post a Comment