Friday, June 12, 2009

porc cu zama tip juice de portocale

deci adevaru ii ca violenta da rezultate. pentru ca fara violenta, cum ai mai face diferenta dintre act sexual normal si viol? sau, cum ai mai stii ca nu-i frumos sa ragai in public? sau si mai rau, cum am patit io azi la o festivitate de terminare liceu, sa faci un partz exact in momentu in care mergi sa dai flori la fata aia? ca doar tot din cauza la violenta se intampla toate relele in lumea asta, inclusiv cresterea marului ionatan din pamant.
si, tot cu ajutoru violentei, am reusit sa fac aseara de mancare, in sensul ca am batut cu pumnu in masa si am strigat mi-i foame! si deci, o sa-mi fac de mancare! ca sa-mi demonstrez ca io-s sefu in casa.
am folosit 3 felii de carne de porc, unt, rozmarin, doua cepe verzi (recomandabil praz, da plm stie de ce nu am gasit nici unu la mine in cartier gyeah!), doo portocale, doi morcovi, neste taitei lati si sare+piper=love.

in primu rand, am pus la fiert pastele cu morcovii taiati de-a lungu ff subtire si ceapa rondele ff subtiri.

pe urma, in niste unt si o tigaie antiderapanta sau cum se zice, am prajit carnea de porc pe o parte si pe aialalta, am dat cu sare si piper plus rozmarin pe ambele parti. cand o fost gata, am turnat zeama de la doua lamai stoarse, am oprit focu, am acoperit si am lasat sa stea asa 10 minute.

legumele cu taiteii si cu carnea se pun pe farfurie si se baloteaza la matz cu salata.

west side manastoor!!

0 comments:

Post a Comment