Wednesday, June 24, 2009

paste cu sos de rosii si porc

dupa cum ziceam mai devreme si lui andreea, imi bac pl in el lucru si plec acas, ca-s rupt de somn! bugetari din toata tara, uniti-va! si mai mult, pruncii la toate colegele ce-s in concediu de maternitate is inca liberi! care colege inca tot sub geamu meu stau, in timp ce copiii lor fug de bezmetici pe coridoare, ca niste lemuri ce au prea multa cofeina in vene! da de ce stau inca aici la geam?? mai devreme credeam ca le atrage lumina, da acuma parca s-o innorat un pic. si parfumu meu stiu sigur ca nu are cum, ca nu folosesc asa ceva, io transpir nivea de la natura.
no bun, deci am folosit o ceapa verde, niste usutori, ciuperci, 4 rosii, un morcov, putin unt, sos de rosii (daca ii cazu), niste spirale si o bucata de carne de porc. se poate face si fara carne, iese foarte bun, da cum io is carnivor, nu am avut ce face si o trebuit sa folosesc un pic, ca sa nu-i rod la caine urechea.
am pus la fiert spiralele, si intr-o oala de teflon, am pus putin unt, si am gratinat usor ceapa taiata marunt, usturoiu taiat marunt, ciupercile felii si morcovu razuit.

dupa, am pus un pahar de apa peste, am pus rosiile taiate felii (cred ca era mai bine cubulete, da asta pt aia de au rabdare), sare si piper dupa gust si putin busuioc, si l-am lasat la foc mic vreo 15 minute.

in alt vas, io am folosit wok-u, am dat usoara culoare maro carnii prin procedeu lasat in tigaie pana se face maro, si amestecat intr-una, fara sa folosesc ulei sau altceva. dupa aia, am pus carnea inapoi in sos, am reincalzit sosu, si l-am pus peste spirale.

ah, si am uitat sa zic, am si mancat. ai ai aaai, coco jumbo! reiterez, merge si fara carne.

1 comments:

adizzy said...

simplu si cred ca foarte gustos..trebuie incercat :)

Post a Comment