Tuesday, October 4, 2011

porc garam masala

hai noroc precum si traditionalu Doamne-ajuta! dupa cum zice si titlu scris asa de fain cu caractere speciale, am facut porc garam masala (garam masala pig/pork). am scris in engleza ca sa am mai multe rezultate cand cauta cineva, ca pe urma sa am scuza de ce pun poze cu mine la bustu gol sau ceva de genu.
no pai, am folosit o bucata faina de porc, muschiu mai exact, oloi de masline, amidon, garam masala (l-am procurat de la afaf numa de-al dracu), usturoi granulat (de la auchan, tot numa de-al dracu) precum si niste sirop de fructe de padure, ca cand eram mic am vrut sa ma fac padurar.


am taiat fain frumos porcu in bucati, am pus o lingurita de ulei, doo linguri de usturoi granulat si doo de garam masala, dupa care l-am amestecat bine bine de tot.


l-am pus porcu intr-o tigaie din asta nelipicioasa, cu un pic de ulei, l-am calit pe toate partile la foc mare, dupa care am pus niste supa de pui pe care o aveam in frigider cat sa o acopere, si niste sirop de fructe de padure... da nu stiu cat, ca am pus dupa ochi, asa


am adus in pragu de fierbere la foc mare, dupa care am dat focu la mic, am acoperit, si l-am lasat sa fiarba vreo 15 minute. am mai potrivit de gust cu sare si piper, dupa care am pus doo lingurite de amidon intr-o cana, am pus putina apa rece sa-l dizolv, si l-am pus peste porc. am amestecat ca sa se incorporeze bine dupa care l-am oprit pe foc.
am amestecat niste branza cu unt si patrunjel, le-am topit fain frumos numa asa ca-mi place mie, si le-am mancat pe toate deodata, cu niste lipii. si-o fost foarte bun, da asa..de tot bun. jur!!


si ca tot mi-am adus aminte de snatch, am bagat un golden brown

0 comments:

Post a Comment