Monday, December 20, 2010

pastrav prajit

but hello, ladies! sau ca sa sune mai neaos, ce face feteleeeee?? am bagat aseara la matz niste pastrav, asa ca despre pastrav o sa scriu azi, la care ii nevoie de: pastrav, evident, 3 rosii, capere, faina, pesmet, unt, sare si piper.


o data am taiat rosiile felii, si le-am prajit asa un pic pe-o parte si alta in unt.


dupa aia am taiat capula peste, am crestat pe corp, am amestecat niste faina cu pesmet, sare si piper, si l-am prajit in niste unt, pana o devenit auriu.


in untu ce-o ramas am incalzit mai degraba caperele, dupa care am pus rosiile pe-o farfurie, pestele deasupra, caperele peste peste, si am mancat alaturi de niste cartofi piure


si, de incheiere, am ascultat piesa asta

9 comments:

Anonymous said...

oare de ce ai faina de la ajutoare?

Laurentiu Pop said...

ca-s somer :D

Anonymous said...

azi am aflat ca faina face niste boli pe matze, cand te imbolnavesti sa imi zici sa viu la spital cu conecel. ce boli exact nu stiu da' cica e nasol. si untu cauzeaza, mai ales fript. si nu stiu de ce da pe pariu ca nici pastravii nu is tocmai sanatosi.


asa ca maine dimine manc niste slana de reghin sa imi treaca bolile astea grave.

Laurentiu Pop said...

nu pot sa fac sa imi pese de asa ceva, ca atunci nici nu as mai fuma, ca sa nu mai zic de alcool, si io chiar nu vreau sa mor sanatos tip hempre :D

Alexandrina said...

Craciun fericit, cu sanatate si bucurii!

Florin said...

Daca doriti sa aveti mai multi vizitatori pe site, va propunem un parteneriat cu site-ul www.edelicios.ro (motor de cautare pentru retete). Va rugam sa ne contactati pe formularul de pe site.

alynasimona said...

de vreo luna iti verific blog-ul aproape zilnic cu speranta ca poate ai mai pus vreo reteta noua... si, nimic...
oare mai dureaza mult pana revii?

Laurentiu Pop said...

cam inca o saptamana, am fost trimis din tara cu munca, si nu prea ma aflu intr-un mediu in care sa pot face de mancare, de tip la hotel nu au oale :)

Anonymous said...

Zicea-i ca esti somer....apropo de faina.

Post a Comment