Tuesday, April 13, 2010

salata de pui
no sara buna! ca pentru o gasca de oameni formata din mine, ii seara. asa caaa, am facut o salata de pui, ca tot mi-o fost cam foame si mai mult, sa imi mentin silueta cea extrem de sexy.
am folosit piept de pui, doi morcovi, doi ardei, o ceapa rosie, salata, zahar brun, curry, chimen, lamaie, sana si iaurt.


in primu rand, am taiat salata in bucati asa, cat de cat mari, morcovii i-am taiat felii subtiri, ardeii in bucati, ceapa in inele, si le-am amestecat pe toate. pe urma, am taiat pieptu de pui in bucati, l-am dat cu sare si cu o jumate de lingurita de chimen, si am amestecat bine de tot.


pe urma in niste ulei de masline am pus pieptu si l-am lasat sa se faca pana s-o rumenit fain frumos si o prins o culoare asa, un pic rosiatica, ca obrajii unei fete de-o stiu io.


am stins focu, si pana s-o racit un pic, am amestecat iaurtu cu sana, am pus o lingurita de curry, am stors jumate de lamaie peste, si am pus cam doua lingurite de zahar peste, dupa care iar am amestecat bine bine.


am amestecat salata obtinuta anterior cu bucatile de pui, am pus pe farfurie, am pus sosu peste, si am servit cu wassa. ff bun.


si cam asta ar fi, plus se poate asculta

0 comments:

Post a Comment