Saturday, April 17, 2010

pizza

niste butoane care as vrea si io sa le am la tastatura de la munca.


pot sa zic ca si cuvant de inceput ca-mi bac pl!!! pt ca nu am rabdare sa zic altceva. ca-s nervos. si plictisit. ceea ce devine o combinatie plictisitoare si naspa! bac pl!
am facut 2 pizza, asa ca zic de cantiatile care le-am folosit pt 2 pizze. daca cumva vrea careva sa-si faca si lui, si vrea doar una, sa injumataseasca in plm cantitatile! pai ce plm! deci, 600 g faina, 30 g margarina, 40 g drojdie, 250 ml apa, 2 lingurite de sare, 2 linguri zahar.


o data am pus drojdia zdrobita intr-o cana, peste care am pus putin zahar si un pic de apa calduta, pana o inceput sa fermenteze, dupa care am turnat peste faina si restu de ingrediente, si am inceput sa amestec ca nebunu pana o picurat din tavan. cand o fost gata amestecata, am pus la frigider, si am lasat timp de 15 minute.


in timpu asta, i-am facut sosu, care o constat din doo cepe rosii, zahar, sare, rosii, pasta de tomate, oregano si busuoic.
adeca am calit ceapa, am pus rosiile peste, pasta de tomate, busuioc, oregano. o lingura de zahar, o lingurita de sare si am amestecat pana o inceput sa fiarba.


cand o trecut alea 15 minute, am pus foaia de pizza intr-o tava data cu margarina, am pus oregano peste, si de aici incolo, fiecare dupa imaginatia si puterile lui. io am pus ardei verzi si rosii, ciuperci, piept de pui, sunca, cucuruz tip porumb si cascaval.


dupa aia, am bagat-o in cuptor, si am lasat-o vreo 25 de minute. si o fost buna.


and maybeeeeeeee...........

1 comments:

river said...

Na, ca m-o umflat si pe mine nervii! De pofta!! :D

Post a Comment