deci am folosit asa: 2 piepti de pui, ciuperci, o jumate de ceapa rosie, o cutie mica de smantana, usturoi, cam un sfert de pahar de coniac (io am avut zaraza) si sos de soia sauce.
dupa aia, am incins un foc mare si bun, ca eram la cabana, pe cuptoru de afara, lucru care o facut o mare diferenta fata de cum ar fi fost daca faceam pe aragaz, si am pus un pic de ulei si in care am calit usturoiu putin. si dupa care, si carnea de pui.
cand o inceput sa fiarba, am turnat smantana, am pus inca putin piper, am lasat sa mai dea un clocot, dupa care am pus in farfurii si am mancat cu orez. orezu nu io l-am facut, asistent bucatar o fost andreea, da o fost unu din cele mai bune orezuri, care o sa aflu exact cum o fost facut, prin procedeu tip intrebare.


nu pricep de ce ultima poza ii invers, ca io am invartit-o, da intoarceti-va capu catre umaru drept daca chiar trebe!

1 comments:
Am intors capu dar tot nu pricep de ce ai pus smantana chiar cand a inceput sa fiarba. Nu trebuia sa le lasi un pic toate sa fiarba si sa scada sosul inainte sa pui smantana?
Post a Comment