Thursday, February 26, 2009

supa care nu stiu cum ii zice

deci sa vada fetele ce baiat bun si de tinut pe langa casa I am:

ii nevoie doua linguri de ulei de masline, ciuperci (io am gasit doar la borcan), seminte de susan, amidon, sos de soia (light am avut io), si pentru ca era f tarziu, doua jumatati de morcov

am taiat praz si morcov asa cum se vede in poza de mai jos, dupa care le-am calit f putin in ulei de masline laolalta cu ciupercile.

am turnat apa peste si am lasat sa fiarba, pana cand o fost, evident, fierte. am folosit doua lingurite de amidon ca sa o ingros putin, doua linguri de sos de soia, am pus seminte de susan si am iutit-o cu un pic de tabasco, am mai dat o data in clocot, si pe urma am pus la mancat.
dupa gust, sare si piper, evident.
p.s. am facut ceva la aparat, nu cred ca se vede prea bine rezultatu final, da are o culoare usor rosiatica si de fapt este f limpede, se vede fundu recipientului.

1 comments:

Nodis Marius said...

No asa ma trogloditule!!! io o sa imi fac plan sa fac toate retele tale, pui l-am facut demult il stiam supa ..........hmmmmm o sa o incerc, vad ca iti place bucataria chinezeasca... si mie!!!! si la fel ca mine o faci in stil romanesc! daca vrei condimente mai speciale de alea care nu gasesti sa ma anunti ca poate impreuna comandam ceva !!! te pup dulce pe sfarcuri ! Marius!

Post a Comment