Wednesday, June 2, 2010

porc cu vin rosu

deci dupa cum usor se poate da seama, o sa scriu cu 25% mai putin decat in mod normal. pentru ca trebuie sa ma conformez.
asa ca deci am folosit o bucata de carne de porc, sos de soia, doi ardei verzi, doi ardei rosi, ceapa rosie, usturoi, ceapa verde, vin rosu, maghiran, amidon, lamaie si un mar.


am pus la marinat carnea de porc cu sos de soia, vin rosu, ceapa rosie taiata cercuri asa faine si usturoi zdrobit, cam o juma de ceas, la frigider.


pe urma, in unt, am calit ceapa verde si ardeii. i-am scos deoparte, si tot in unt am pus si carnea pana s-o bronzat un pic pe ambii obraji.


apoi, am pus si legumele si carnea si marinata la un loc, am mai potrivit de gust cu sare si piper, si am lasat sa fiarba la foc mic cam 8 minute, moment in care am pus niste amidon dizolvat in apa rece, am amestecat si am stins focul.


am pus pe farfurie, am taiat cateva felii de mar, am pus peste carne niste capsuni care erau in frigider si erau reci, si am servit cu paine prajita, ca era deja destul de tarziu.


si daca tot ii vremea de omorat ciocoi si burgheji...

0 comments:

Post a Comment