Tuesday, July 14, 2009

paste turcesti

deeeci, am folosit 3 rosii, vreo 4 fire de ceapa verde, un iaurt, niste paste si usturoi granulat ca nu am mai avut dinalalalt.
am pus pastele la fiert. am amestecat iaurtu cu un pic de sare si niste usturoi granulat, si l-am bagat la frigider, sa ramana rece.
dupa aia, ceapa taiata rondele am pus-o intr-o lingura de ulei de masline la calit, pana prinde o culoare maronie, ca frunza de stevie, peste care am pus rosiile taiate cubulete, apa cat sa le acopere, sare si piper dupa gust, si am lasat sa fiarba.
cand o fost fiert, am pus pastele pe o farfurie, am pus iaurtu cu usturoi sa le acopere din toate partile, si peste vreo 3 linguri de sos de rosii. se poate folosi si bulion in loc de rosii, da-i pacat acuma pe caldura sa dai banii pe bulion. pantelimonu petreceeeeeeeeee....

1 comments:

adizzy said...

iam iam iam :)

Post a Comment