Tuesday, October 6, 2009

paste cu sos bolognese

bunaaa! am scris mai multi de a de aia ca mi-o ramas niste gel de par pe degete, si mi se tot lipesc de tastatura, al dracu freza! care apropo de asta, am vazut doua poze-reclama care mi-o placut mult, si care le atasez mai jos.

no deci, am avut asa: doua cepe verzi, o telina, un morcov, niste afumatura de porc, pasta de tomate, rosii la conserva, oregano, sare+piper si bineinteles paste.

am taiat afumatura de porc, dupa ce am curatat-o de grasime cat de mult am putut, si am pus-o intr-o tigaie cu teflon, cat sa lase un pic de grasime.

dupa aia, am pus peste morcovu, telina si ceapa verde, si le-am calit si pe ele umpic, dupa care am turnat toata conserva de rosii, vreo doua linguri de pasta de tomate si cam un pahar jumate de supa de pui, cat sa le acopere pe toate, am mai adaugat sare si piper plus o lingurita de oregano, si am lasat sa fiarba vreo 20 de minute.

intre timp am fiert pastele, am pus pe farfurie, le-am aranajt f urat si dezordonat, si am razuit un pic de cascaval deasupra.

si daca tot am piesa asta in cap de cand m-am trezit, ma gandeam sa o mai ascult o data:

2 comments:

FLIK-FLAK said...

De la piper ti se trage cu piesa aia.
Sper ca esti bine!

TzK said...

Hmm...concurenta... :-)))) Apropos, te-am trecut si eu la blogroll, uitasem adresa exacta a blogului tau, bine ca l-am gasit finally. :-D

Post a Comment