Sunday, March 1, 2009

ardei umpluti cu ciuperci

deci tipul aperitiv ar fi cam asa: un pic de unt, lapte, doo oo, doua cepe, doua felii de paine, ciuperci si evident un ardei.
ceapa se taie marunt, ciupercile la fel, si se amesteca.

ulterior, se inmoaie miezu de la paine in lapte, se stoarce cu mana, si se pune deoparte

ouale se fierbe tari, li se ia galbenusu si se amesteca cu ceapa si ciupercile calite in putin unt, toate astea peste paine, dupa care se amesteca pana se obtine o chestie gen pasta.



se umple ardeiu, se lasa la frigider vreo 15-20 de minute, timp in care se poate face un dus sau fuma o tigara, sau, daca nu cumva va plimbati cainele pe langa bloc si apare in fatza cu un sobolan inghetat in gura, se poate manca. io unu am mancat a doua zi :D




1 comments:

ioana said...

mi-i foame.....

Post a Comment