Saturday, June 19, 2010

pulpe de pui cu smantana si sos de rosii

in primu rand, trebuie sa zic de o cantare care se pare ca ii de mult cunoscuta asa, pe cadru general, da de care io am aflat de la un prieten doar de vreo 3-4 zile



pe urma, cu aceeasi indiferenta si scarba de-a dreptu de care ziceam mai devreme, am folosit niste pulpe de pui, unt, smantana, pasta de rosii, amidon, sare, piper si-un cutit!


am condimentat pulpele, dupa care le-am dat prin amidon, si le-am prajit putin in unt.


am turnat peste o cana de supa, preferabil de legume, da merge de orice fel, am pus vreo 3 linguri de smantana, vreo 4 linguri de pasta de rosii, am mai potrivit de gust, dupa care am lasat sa fiarba vreo 15 minute.


am servit cu piure de cartofi si ceapa verde.


noua piesa de la jon la joie se potriveste la fix

2 comments:

Alexandrina said...

Cred ca a fost tare buna mancarea! Felicitari!

Unknown said...

de ce nu apare si ceapa verde la poza de final? mie sa-mi zici !

Post a Comment