Saturday, June 19, 2010

vinete picante cu rosii

buna ziuaaaaaaa. dupa cum cred ca s-o putut foarte usor observa, cred ca din nou va urma o perioada mai non productiva din punct de vedere al facerii de mancare, cel putin in ceea ce ma priveste. si motivu ar fi foarte simplu, chiar nu are rost sa mint, asa ca o sa-l spun. am castigat foarte multi bani la loto, si imi permit sa mananc in oras, nu sa-mi fac eu. sau sa pun pe altii sa-mi faca, si eu sa mananc. is foarte snob asa de felu meu, si nu-mi pasa ca as iesi mai ieftin daca imi gatesc eu, chiar nu am chef de asa ceva. asa ca sa nu zica cineva, ceva, cum ca nu ar stii, da?

asa ca cu un sictir maxim m-am dus si mi-am luat o vanata, patru rosii, niste fasole verde, zahar brun, sofran, o ceapa rosie si sare.


am pus ulei de masline, am calit putin ceapa cu putin sofran, peste care am pus fasolea verde si vanata taiata de-a lungu. de-a lungu ei ma refer.


cand s-o facut cat de cat, am mai pus si rosiile taiate in sferturi, si am lasat toate astea la foc mediu vreo 8 minute, potrivind de gust cu sare si piper.


am servit cu orez. sincer si personal, nu mi-o placut deloc, pt mine aproape orice mancare trebuie sa aiba carne, sau daca nu carne, macar ceva lactate prin sau pe langa ea. is ca un animal, stiu.


am bagat asa, o lejera auditie la

0 comments:

Post a Comment