Monday, October 11, 2010

fajitas

siiii, iata ca dupe doo luni in care nu mai am loc de munca si am fost prea putin pe acasa, am facut fajitas. de ce? de-aia ca am mancat recent, si mi-o placut. asa ca am decis ca as mai manca o data facut de mine, chiar daca nu in aceeasi companie in care am facut-o ultima oara, din pacate.
habar nu am daca faptu ca stau acasa o sa-mi permita sa fac mai mult sau mai putin de mancare, nici macar nu ma stresez la gandu asta, da stiu ca pot sa scriu linistit urmatoarele doo cuvinte: muie primarie!!
asa ca, am luat carne de vita cow, usturoi, ceapa verde, ardei, avocado, varza, eros pista sau in alte parti, pasta de ardei iute, maghiran si rozmarin.


am calit carnea in doo linguri de ulei, am pus maghiran si rozmarin, plus sare si piper. la fel am procedat si cu ardeii cu ceapa verde, si pe urma cu varza.


ulterior, am facut un mujdei cu smantana, pe care l-am pus pe o farfurioara, farfurioara care am pus-o in juru farfuriei principale pe care erau tortillas-urile procurate de la magazin, plus restu de chestii, dupe care am servit. si mi-o si placut.


am ascultat alaturi de urmatoarea pesa, care are ceva ani, si poate o stiti din rocknrolla

1 comments:

Anonymous said...

ma bucur ca postezi din nou retete
ti-am descoperit blogul acum vreo luna (si am stat vreo cateva ore bune sa iti studiez retetele) iar cand am vazut ca ultima reteta era postata in 11 august am fost un pic dezamagita
ma gandeam ca poate l-ai lasat balta
am si incercat vreo 2 la interval de o saptamana intre ele
multumesc pt inspiratie

Post a Comment