Wednesday, July 1, 2009

erwtgsdfio

deci azi faceam un bilant la faptu ca cunosc o gramada de oameni. in sensu de prieteni, amici, cunostinte. da ce face diferenta dintre astia? care-i limita care se trece si trec dintr-un stadiu mai jos intr-unu mai sus. in general, alcoolu. alcoolu ii liant social, degeaba ar exista pareri contra. si nu doar social, ca daca nu ar fi alcoolu, nu am mai vedea pe net filmulete care incep cu "amateur". automat, dupa ce te-ai imbatat cu un om, ai zacut pe jos impreuna si ai mancat o mancare din acelasi blid mizerabil, gata! sunteti prieteni. pe urma, dupa ce sunteti prieteni, se merge si la alte activitati impreuna, cum ar fi la femei, sau la meci, cu cortu, la chefuri, si deja se transforma in prieten bun. la activitatile astea se mai intampla o pupatura cu baiatu ala, mai spui despre momentele cand nu ti se scoala pula, ca te-ai cacat pe tine, si devine prietenu cel mai bun. de aia baietii in general is asa prieteni buni unii cu altii, pt ca relatia in general se cladeste. da cu fetele se schimba afacerea asta. pt ca cu fetele de ex, te imbeti si le pupi, da asta nu inseamna ca o sa mai repeti experienta. sau, poate te futi, da asta nu inseamna ca o mai vezi vreodata. sau ba chiar si daca esti impreuna cu ea o perioada de timp, "ramaneti prieteni", da tu de fapt o urasti si ai scuipa-o intre ochi!!!! ca si interactiune fizica, se intampla mai mult decat cu un baiat, da rezultatu nu-i acelasi. chiar daca esti consortit cu tipa, relatia nu se cladeste decat la multa vreme dupa ce esti cu ea. si totusi, care-i semnu care iti da de inteles ca ai ajuns la o etapa superioara, si poate cea mai superioara cu o fata, recte consuarta? io mi-am dat seama acu ceva vreme, in urma unui gest nonsalant din partea mea. care is salant. deci relatia ii cu adevarat consolidata cu fata in momentu in care te basesti fara nici o problema cu ea de fata. si cand zic besesti, nu ma refer ca tragi o besina de abia auzita de floci, ca ma refer la una din aia care la mine o speriat cainele ce dormea in camera. cand tragi aer in piept, iti incordezi abdomenu, deschisi sfincteru, si ii dai bice! restu de gesturi, de gen pisu de fata cu ea, vomitat, stat in pl goala, mort de beat, murdar, nebarberit is niste uzuante care le are toata lumea cu toata lumea. un baiat cand se duce se sa intalneasca cu o fata poate sa omita un papuc murdar sau orice alte porcareli. da toti, absolut toti, evita sa se baseasca de fata cu ea asa sanatos. de abia cand esti in linistea noptii, la lumina de sfert de luna ce intra pe geam, cu un caine in camera, si impartasesti mirosu unei besini in timp ce te umfla rasu rau de tot, poti sa-ti dai seama ca esti fericit.

asa, aseara am pregatit un erwtgsdfio. am luat initial reteta de la dana prin intermediu telefonic, da nu am gasit tot ce imi trebuia, asa ca am zis ca ce plm, imi fac io dupa cum pot. si am folosit un piept de pui (nu-i musai, da repet, io-s carnivor, trebe sa mananc musai carne o data pe zi), doi ardei grasi si faini, o varza ultra mica, usturoi granulat, ghimbir, sos de soia.

am luat woku, am calit un pic de usturoi cu putin ghimbir in petit ulei, dupa care am pus puiu taiat culubete, dupa care l-am scos si l-am tinut la cald.

in ce-o ramas, am pus ardeii si jumate de varza cu frunzele intregi, am tinut la foc mare pana s-o inmuiat putin, am pus puiu peste, vreo 3 linguri de sos de soia, am pus niste vin (rosu, demidulce, murfatlar pinot noir mai exact), un pic de apa, si am lasat sa fiarba asa un pic.

catre final, am legat tot cu niste amidon dizolvat in apa rece cold, dupa care am mancat in gura. beusem si o bere inainte, da asta las la latitudinea fiecaruia.

3 comments:

Nodis Marius said...

imi place aranjare finala! exceptional! incet incet prinzi "spuma" felicitari!!! sincer de la primele posturi se vede evolutia, abia astept sa avem ocazia sa servim o masa gatita de tine si servita asa fain! si normal dupa aia sa bem niste palinca sa discutam despre fotografie si retete culinare, sa mai bem niste palinca sa discutam despre perversiuni sexuale si cam cat de obsedati suntem :), si sa mai bem niste palinca si sa discutam despre faptu ca numa vorba i de noi, si sa mai bem niste palinca, si sa boram la tandem, dupa care ajunsi in nirvana prieteniei sa adormim unul in bratele altuia, naclaiti find de resturile semidigerate a cea ce a fost o mancare reusita dar prea sofisticata pentru a o desconsidera atat de tare, incat sa o dam afara pe acolo pe unde ne cacam!
Cu drag al tau prieten Marius!

Nodis Marius said...

ma cum saracia ? comentariul va fi vizibil dupa aprobare? cei asta .... sti ce ... imi bag pula in tigaia ta!

Laurentiu Pop said...

poate vrei sa adaug niste poze de anu trecut de la un oarecare chef in care oarecare oameni erau imbracati intr-un oarecare fel porno

Post a Comment