Monday, May 10, 2010

pui cu orez si salata

gata, m-am hotarat ca de-acuma o zi pe saptamana is romantic. asa ca, asta ii o poza drept urmare, care imi place. pt ca-s pufos la interior.


hehehe, acuma am vazut ca ultimu post l-am bagat in cinco de mayo! ce plm de sarbatoare ii si asta? stiu ca as putea sa caut pe amicu google, da nu am chef. deci, se ia un pieptan de pui, se taie bucati si se pune la marinat cu sos de soia, ceapa rosie taiata marunt si pere maruntite, pret de una jumate, si se lasa minim jumate de ceas. io am lasat aproape 24 de ore, da asta de-aia ca am adormit asear.


pe urma, intr-o tigaie sau un gratar din asta de interior, se toarna neste ulei de maslini, da asa, cu bun simt, cat sa vada curu la tigaie uleiu, peste care se pune continutu vasului in care o stat puiu cu totu, plus ceapa verde, si se lasa la foc mediu, pana se face puiu.


in timpu asta se fierbe niste orez, care se pune pe masa laolalta cu puiu si o salata despaturita sau cum se zice. se ia o felie de salata, se pune un pic de orez, pui si optionat niste sos chilli, si se baga la stomac fara prea mult fast. ff bun!


fara nici o legatura, ieri am dat o fuga pana la cabana sa-mi fac ceea ce am crezut initial ca-i pastrat, da de fapt era crap. nu l-am pregatit in nici un fel special, da vreau sa fac pofta macar unei persoane care o citi pe-aici.


de ascultat? ar merge asta

Wednesday, May 5, 2010

salata cu ton


deci treaba asta cred ca mi-o luat maxim 15 minute, si o fost delicioasa. ii nevoie de niste telemea, iaurt, ton in apa cu sare, ceapa verde, ridichi, rosii, ceapa rosie, ardei verde, mustar si niste leurda.


in afara de iaurt si smantana, am taiat si amestecat intre ele toate ingredientele, dupa care am pus doo lingurite de mustar peste care am turnat iaurtu, am amestecat, si ala o fost dressingu. si am servit cu paine prajita.


si, cu totii....